Cautare

CSTA Suceava ofera tinerilor posibilitatea de a se inscrie la una din cele 4 sectii de modelism (aero,racheto,auto si navo)

Conditiile de inscriere :

- varsta minima 7 ani

- acordul parintilor pentru copii cu varsta mai mica de 17 ani

Scurta prezentare

Aeromodelismul de performanta

O joaca de copii mari, asta pare la prima vedere aeromodelismul. Pentru sportivi insa, aceasta pasiune este drumul spre marea performanta dupa ore de munca. Si totusi, ce este aeromodelismul de performanta? Raspunsul nu este asa de complicat, daca ne referim la activitatea sportiva. Federatia Romana de Modelism (FRMd) este afiliata la Federatia Aeronautica Internationala - Comisia Internationala de Aeromodelism (FAI-CIAM). Aceasta presupune ca toate campionatele nationale se tin la clasele (si in concordanta cu specificatiile) prevazute in codul sportiv FAI, sectiunea aeromodelism.

Sectia de aeromodelism din cadrul CSTA Suceava, dispune de conditiile necesare pentru initierea tinerilor si pregatirea sportivilor de performanta la toate categoriile omologate de FRMd.

De-a lungul timpului activitatea noastra s-a desfasurat oarecum intr-un cadru limitat fara o mediatizare si promovare suficienta pentru a o face cunoscuta, insa cu toate acestea ne mandrim cu rezultate exceptionale mai ales pe plan International.