Cautare

CSTA Suceava ofera tinerilor posibilitatea de a se inscrie la una din cele 4 sectii de modelism (aero,racheto,auto si navo)

Conditiile de inscriere :

- varsta minima 7 ani

- acordul parintilor pentru copii cu varsta mai mica de 17 ani

Şapte medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava

La Bucureşti în perioada 30 august – 02 septembrie, pe apele lacului Băneasa s-a desfăşurat Campionatul  Naţional de Navomodele FSR curse, un sport mai puţin cunoscut pe meleagurile noastre. Sportivii de la CSTA Suceava au obţinut un număr de şapte medalii, patru la juniori şi trei la seniori.

Adrian Catană şi-a trecut în palmares două medalii de aur, una la clasa FSR şi una la proba mono 3 şi o medalie de argint la clasa mono 2. Pe echipe juniori suceveni s-au clasat pe locul al doilea.

La seniori sportivul Sorin Catană, care este şi antrenorul secţiei de navomodele din cadru CSTA Suceava, a obţinut două medalii de bronz  la clasele hidro 1 şi hidro 2. În competiţia pe echipe, seniorii s-au situat tot pe locul al treilea. De menţionat faptul că şi ceilalţi doi  componenţi ai echipei sucevene  Alexandru Cojocaru, la Juniori şi Florin Catană, la seniori au contribuit  şi ei la rezultatele pe echipe.

Performanţele realizate de competitorii de la CSTA Suceava la aceste Campionate Naţionale de Navomodelism curse pot fi considerate cu adevărat remarcabile în condiţiile în care ei s-au întrecut cu sportivi de la 10 cluburi din România cu tradiţie în această ramură.

sursa: svnews.ro